Резервирайте си сега двупосочни билети до Хавана, Куба за само 697 Евро!

Епична колониална архитектура, страстни млади салса танцьори, стенописи на Че гевара, плажове, покрити с бял ситен пясък, полюшващи се поля със захарна тръстика – отраженията на Куба са толкова смайващи, колкото предвечни. Това е един остров с уникално историческо наследство, плаващ сред море от нахлуваща глобализация. Прочетете повече за Куба и разгледайте ревютата за хотелите, в които искате да отседнете в TripAdvisor.

Възползвайте се от промоцията на KLM и закупете двупосочен билет от София до Хавана, Куба за само 697 Евро. 
КЪМ ПОЛЕТА 

След като закупите самолетните си билети, разгледайте и изгодните предложения за настаняване в Hotelscombined.com
Там ще намерите голямо разнообразие от хотели и възможно най-ниските цени.
 
В TripAdvisor можете да разгледате оценките и ревютата за хотелите които сте си набелязали. А ако предпочитате да отседнете в хостел или апартамент, недейте пропуска HostelWorld.com (за хостели) и Airbnb.(за стаи и апартаменти). 

cubanew

 

 

 

 

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.