Резервирайте двупосочни самолетни билети до Китай за период 20 Април – 15 Декември за 525 Евро! 

Китай не е просто страна, тя е един цял нов свят. От метрополисите, където можете да пазарувате до припадък до пустинните пейзажи на Синдзяна, Китай е земя на културен и географски разкол. Въпреки че не напълно се е освободила от влиянието на комунистическата партия на маоистите в миналото – очевидно е как тъмният ин на революционния устрем се балансира от светлия ян на икономическия прагматизъм. Още информация за Китай, както и ценни съвети и резервации за хотели можете да намерите в TripAdvisor

Възползвайте се от добрите оферти на Qatar Airways до 30 Април и запазете тези изгодни полети. 

Двупосочни полети:

 • София – Пекин – София – 525 Евро
 • София – Шанхай – София – 555 Евро
 • София – Гуанджоу – София – 569 Евро
  *Цените са валидни за резервации до 30 Април!

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

НАСТАНЯВАНЕ

Както винаги най-добрите оферти за настаняване можете да намерите в сайта Hotelscombined.com. Там е събрана информацията от всички основни сайтове за хотелски резервации. 

Препоръчани 4-звездни хотели за по под 20 Евро на човек на вечер:
Пекин:

Шанхай:

china

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнителни:

 • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
 • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
   
 • Наемете цял апартамент или само стая в дома на местните жители чрез Airbnb.
 • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement