Полети до Бразилия

Резервирайте изключително евтини полети до Бразилия (Сао Пауло) за 497 Евро сега и пътувайте през Юни, Юли, Август или Септември! Разгледайте и предложенията ни за настаняване по-долу и си организирайте едно прекрасно и незабравимо пътуване. 

Сао Пауло  впечатлява с мащабите си – над 10 милиона жители, това е третият по големина град в света и най-големият в Южна Америка. Заедно със съперничещия му Рио де Жанейро често биват оприличавани на Ню Йорк и  на Лос Анджелис, респективно. Ако Рио впечатлява с природата си, красотата на Сао Пауло се крие в хората, които живеят там и ярката смесица от различни култури, които витаят във въздуха на модерния мегаполис. Прочетете повече за Сао Пауло и за това, какво можете да видите и правите там в TripAdvisor.

Полети до Бразилия

Запазете полетите си най изгодно със сайта Momondo.

София – Сао Пауло – София = 497 Евро

Други сайтове, с които можете да направите резервацията си (но малко по-скъпо) са: Ebookers.comExpedia и BudgetAir.

Възможни дати: Много дати през Юли и Август, но през Юни и Септември също могат да се намерят. (Разгледайте различни комбинации за дати за заминаване и връщане докато стигнете до желаната цена)

КЪМ ПОЛЕТА

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване можете да намерите чрез HotelsCombinedAgodaOtel.comHotels.com или Venere, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

А ако желаете да отседнете в хостели, разгледайте HostelWorld.com.

brazil

 

Приятни полети до Бразилия!

TravelSmart.bg