Bluehost хостинг

В тази статия ще разгледаме хостинг услугата на Bluehost. Кой е подходящият план за нас? Как са цените им спрямо тези на конкурентните хостинг услуги? Можем ли да разчитаме на клиентския им отдел (съпорта им)? Ще отгороим на тези, както и на ред други въпроси. 

Важно: Поради многото оплаквания вече не препоръчваме Bluehost. Съветваме Ви да разгледате тези подбрани 5 предложения за хостинг и домейн. 

Създаване на сайт/блог

Не пропускайте да прегледате и специалната ни статия “Как да си направим блог с 5 лесни стъпки?”, която може да Ви послужи като наръчник в изграждането на новия Ви сайт.

Какво е уеб хостинг?

Уеб хостинг е услугата, която позволява сайта ни да бъде достъпен в интернет. Уеб хостинг компанията съхранява сайта ни физически на сървър с определени параметри, който поддържа постоянната и бърза достъпност на сайта ни в интернет.

Какво представлява хостинг услугата на Bluehost?

Bluehost (www.bluehost.com) е сред най-популярните хостинг компании в света, най-вече заради високото ниво на услугите си и доброто съотношение качество-цена на плановете, които предлага. Най-оптималният план за нови сайтове е на цена 3.61 Евро на месец и идва с безплатен домейн за 1 година и доста добри параметри, напълно достатъчни за всеки един стартиращ. Имате възможността и само с няколко клика да инсталирате WordPress или друга система, чрез която планирате да изградите сайта.

Ето и основните предимства на Bluehost:

  • Много лесно и удобно управление на хостинга

  • Безплатен домейн (при покупка на хостинг за поне 12 месеца)

  • Най-високо ниво на достъпност (99.99%)

  • Топ 5 за скорост (405 мс)

  • 50 GB SSD пространство

  • Безплатен SSL сертификат

Към Bluehost

Хостинг планове с Bluehost:

Заключение: Блухост не е най-добрия избора за хостинг.

Bluehost вече не е сред предпочитаните хостинг услуги. Препоръчваме Ви да изберете една от следните 5 Най-добри хостинг услуги за 2022 г. >>>

Успех със създаването на Вашяи нов сайт.

ТравелСмарт

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement