Black friday Промо код Omio

Omio е търсачка, която ни позволява да сравянваме цените и времето за пътуване със самолет, влак или автобус. Omio или Go Euro, както се наричаше компанията до преди 1 година, предоставя услуги на над 27 милиона потребители месечно от повече от 120 държави.

Как мога да се възползвам от Black Friday предложенията на Omio?

Имате ли регистрация?

Ако все още нямате такава, регистрирайте се сега и получете 10 Евро бонус за пътуване.

Влезте в www.omio.com/promo10 и направете регистрацията си. Алтернативно можете да ползвате промо кода martit6b2w0k по време на регистрацията си

Вече имам регистрация, как да ползвам намалението от 5% при резервация?

След като вече сте регистрирани, по време на резервация, ползвайте промо кода OMIOBF5 за 5% намаление. 

Влезете в www.omio.com, започнете резервацията си и по време на последната стъпка (на плащане) въведете промо кода, за да Ви бъде приложена отстъпката.

Приятно ползване на промо кода за Omio.

Разгледайте и останалите Black Friday предложения за пътешественици – самолетни билети, хотели, пътеводители, турове, билети за забележителности и мн. др.

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.