Black Friday намаления за хостинг услуги

Събрахме в тази статия всички по-интересни намаления за хостинг услуги по чреме на кампанията “Черен петък”.

1. HostGator с намаления за хостинг услуги до -70%

Hostgator намаления

Black Friday промоцията на Hostgator (www.hostgator.com) включва намаления до -70%, като най-изгодният им план е само за 2.08 долара на месец с включен безплатен домейн.

Промоцията ще бъде активна до 29 Ноември 2021.

Към HostGator

2. BlueHost с намаления за хостинг планове до -60%

bluehost намаления

Промоцията на BlueHost (www.bluehost.com) за Black Friday включва намаления до -70%, като най-евтиният им план с вкл. безплатен домейн струва в момента смао 2.95 долара на месец. 

Промоцията ще е валидна до 28 Ноември 2021

Към BlueHost

3. Hostinger с отстъпки за уеб хостинг до -90%

hostinger намаления

Hostinger (www.hostinger.com) също имате много добра Black Friday промоция с намаления до -90%. Плановете им започват от само 1.99 долара на месец с вкл. безплатен домейн.

Към Hostinger

siteground

SiteGround (www.siteground.com) предлага хостинг услуги s -69% в момента. Плановете на базираната в България хостинг компания започват от 3.99 Евро.

Към SiteGround

Коя хостинг услуга да избера?

Препоръчваме Ви да прегледате специалния ни анализ на най-добрите хостинг услуги. В него можете да разберете какво точно включва всеки един план и към коя хостинг компания е най-удачно да се насичите във Вашия конкретен случай.

Пожелаваме Ви успех с бъдещите Ви планове за туристически блог или друг тип сайт!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.