Екскурзия до Барселона и Лазурния бряг

7-дневна екскурзия до Барселона и Лазурния бряг на 25-31 Август, с 6 нощувки със закуски, плюс самолетен билет до Барселона и транспорт с автобус 3*** – за 790лв на човек!

Барселона – столицата на Каталуня, е бързо развиващ се морски град, който кипи с живот. Енергията , която витае в атмосферата на Барселона няма граници – тя е разпръсната в различни сфери –  индустрия, бизнес, изкуство и музика. Градът е домакин на много международни събития, сред които не нареждат и  Международните изложения през 1888 и 1929 година и XXV-те летни Олимпийски игри през 1992 година. В Барселона има множество музеи, които съхраняват творбите на изтъкнати творци като Пикасо, Хуан Миро, Антони Тапиес. Уникалните образци на архитектурата в готически и арт нуво стил са пръснати из целия град и му носят славата на авангардната испанска столица на дизайна. Прочетете повече за Барселона в Trip Advisor.

Екскурзия до Барселона и Лазурния бряг

7 дни (6 нощувки) със закуски, самолетен билет и транспорт с автобус за 790 лв!

Офертата включва:
• 6 нощувки със закуски (4 в Барселона, 1 в Сан Ремо, 1 в Триест);
• Самолетен билет Барселона – София (с включен само малък ръчен багаж с размери 42x32x25см);
• Транспорт с автобус 3*** (климатик, CD, DVD);
• Всички трансфери по време на екскурзията;
• Медицинска застраховка с покритие 5000 евро;
• Водач от Dary Travel по време на цялото пътуване.

Офертата не включва:
• Летищни такси – 30 € (задължително доплащане);
• Багаж до 32кг – 35 €;

Дати: 25 – 31 Август

Програма: Вижте ТУК

КЪМ ОФЕРТАТА

Приятна екскурзия до Барселона и Лазурния бряг

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement