Прекарайте незабравими 3 дни в Барселона през Май за само 193 Евро с включени двупосочни полети от София и 3-звезден хотел с много добра локация и оценка.  

Барселона – столицата на Каталуня, е бързо развиващ се морски град, който кипи с живот. Енергията , която витае в атмосферата на Барселона няма граници – тя е разпръсната в различни сфери –  индустрия, бизнес, изкуство и музика. Градът е домакин на много международни събития, сред които не нареждат и  Международните изложения през 1888 и 1929 година и XXV-те летни Олимпийски игри през 1992 година. В Барселона има множество музеи, които съхраняват творбите на изтъкнати творци като Пикасо, Хуан Миро, Антони Тапиес. Уникалните образци на архитектурата в готически и арт нуво стил са пръснати из целия град и му носят славата на авангардната испанска столица на дизайна. Прочетете повече за Барселона в Trip Advisor.

Резервирайте полетите най-евтино на официалния уебсайт на авиокомпанията WizzAir. Нашето предложение включва полети София – Барселона – София за 219.98лв или 239.98лв (в зависимост от датите). 

КЪМ САЙТА НА WIZZAIR

Примерни дати:

  • 10.05 – 13.05
  • 15.05 – 18.05. 
  • 17.05. – 20.05

НАСТАНЯВАНЕ:

Travelodge Barcelona Poblenou  –  3*** хотел с много добра оценка (7.7/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 165 Евро, тоест 83 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 193 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Residencia Melon District Marina –  3*** хотел с много добра оценка (7.6/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 176 Евро, тоест 88 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 198 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

NH Diagonal Center –  3*** хотел с много добра оценка (8.0/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 181 Евро, тоест 91 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 201 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

AB Viladomat Hotel  – 3*** хотел с много добра оценка (7.9/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 195 Евро, тоест 98 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 208 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

В Барселона също така можете да намерите и много добри хостели. Повече информация както и резервация можете да направите в HostelWorld.com.

barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.