Прекарайте незабравима почивка от 3 дни в Барселона за само 221 Евро с включени двупосочни полети от София и 3-звезден хотел с много добра локация и оценка.  

Барселона – столицата на Каталуня, е бързо развиващ се морски град, който кипи с живот. Енергията , която витае в атмосферата на Барселона няма граници – тя е разпръсната в различни сфери –  индустрия, бизнес, изкуство и музика. Градът е домакин на много международни събития, сред които не нареждат и  Международните изложения през 1888 и 1929 година и XXV-те летни Олимпийски игри през 1992 година. В Барселона има множество музеи, които съхраняват творбите на изтъкнати творци като Пикасо, Хуан Миро, Антони Тапиес. Уникалните образци на архитектурата в готически и арт нуво стил са пръснати из целия град и му носят славата на авангардната испанска столица на дизайна. Прочетете повече за Барселона в Trip Advisor.

ПОЛЕТИ:

Резервирайте полетите най-евтино на официалния уебсайт на авиокомпанията WizzAir. Нашето предложение включва полети София – Барселона – София за 219.98 лв.

КЪМ САЙТА НА WIZZAIR

Примерни дати:

  • 24.05 – 27.05 – 219,98 лв.
  • 05.06 – 08.06 – 219,98 лв.. 

НАСТАНЯВАНЕ:

Residencia Melon District Marina –  3*** хотел с много добра оценка (7.6/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 222 Евро, тоест 111 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 221 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

NH Sants Center  –  3*** хотел с много добра оценка (8.1/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 262 Евро, тоест 131 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 241 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Eco Sant Angelo –  3*** хотел с много добра оценка (7.2/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 252 Евро, тоест 126 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 236 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Sunotel Aston –  3*** хотел с много добра оценка (8.7/10) и удобна локация. Стая за двама за 3-дневния период струва 280 Евро, тоест 140 Евро на човекЦена на цялата екскурзия – 250 Евро.
Разгледайте и запазете 
ТУК

Ако желаете да разгледате и други предложения използвайте сайта за сравняване на цени на хотели Hotelscombined.com.

Наемете цял апартамент или само стая в дома на местните жители чрез Airbnb.

bcn3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приятна почивка в Барселона!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.