АКТУАЛНА ПУБЛИКАЦИЯ >>>

Почивка в Бали

Прекарайте една незабравима почивка в Бали, едно от малкото останали райски кътчета на Земята. В момента можете да си запазите самолетни билети изключително евтино за само 589 Евро и то за най-добрия период от годината Юни-Юли. Промоцията е до Четвъртък.

Бали е нещо като съвършеното място за почивка. Тук невероятните природни дадености са съчетани с богатата история, култура и изкуства на местното население. Остров Бали е една от най-красивите симбиози между красиви плажове, тропически климат и джунгла, извисяващи се вулкани, планински склонове покрити със стъпаловидно оформени оризови тераси. 

Освен неповторимата природна красота в Бали туристите имат възможност да се докоснат до богатата култура на тукашните хора. Ислям и будизъм се преплитат и съставят уникалните традиции и изкуства, сред които смайващи танци, скулптура и живопис. Неслучайно Бали се счита за едно от най-красивите места в света. Островът е известен още като “Острова на хилядата храма” заради множеството си пагоди и будистки храмове. Столицата на Бали е Денпасар (Denpasar) и се разпростира по южния бряг на острова. В TripAdvisor можете да прочетете повече за това какво можете да правите в Бали и да разгледате ревютата за хотелите там. 

Самолетни билети от София до Денпасар, Бали и обратно

В момента тече промоция на Qatar Airways (намаления на всички техни полети до -35%) благодарение, на която можете да закупите двупосочен самолетен билет София – Бали – София за 589 Евро! Промоцията е валидна до 28-и Май.
Примерния полет, който избрахме е 13 Юни – 01 Юли. Разбира се, Вие можете на сайта на Qatar Airways да изберете най-удобните за Вас дати. 

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване по време на Вашата почивка в Бали можете да намерите чрез HotelsCombinedOtel.comHotels.comOnhotels.com или Venere, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Препоръчваме Ви и да разгледате и тези две страници за хотели в TripAdvisor:

Най-добрите хотели в Бали спрямо качество/цена (Best Value Bali Hotels)

Бюджетни хотели в Бали (Budget Hotels in Bali)

почивка в бали

 

 

 

 

 

 

 

 

Приятна почивка в Бали.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.