Резервирайте евтини полети Париж – Австралия – Китай – Лондон за само 683 Евро! Организирайте си това малко околосветско пътешествие сега и ще спестите доста пари.

Стигнете до Австралия през три великолепни града за едно незабравимо пътуване. Запознайте се по-добре с четирите дестинации с помощта на TripAdvisor. Освен информация за забележителности, ресторанти и неща, които можете да правите там, в TripAdvisor също така можете да разгледате много обстойни ревюта за хотелите, които сте си избрали както и да резервирате.

Полети

Полетите можете да запазите най-изгодно с Momondo (един от най-добрите сайтове за резервации на самолетни билети в света)

Примерният период за пътуване който ние избрахме е 01 Ноември – 27 Ноември (Вижте скрийншот по-долу).

Евтини полети Париж – Мелбърн – Пекин – Лондон за 683 Евро!

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Други възможни варианти са пътуване до Сидни вместо Мелбърн и прибиране до Франкфурт вместо Лондон.

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване можете да намерите чрез HotelsCombined, AgodaOtel.comHotels.com или Venere, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

За хората предпочитащи хостели, HostelWorld.com предлага огромен набор от предложения и много добър и удобен интерфейс.

Airbnb е най-добрата Ви опция, ако решите да отседнете в стая или апартамент.

ausss

Възползвайте се от тези Евтини полети Париж – Австралия – Китай – Лондон!

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.