Днес (11.05) изтича промоцията на Qatar Airways.

Ако сте решили да пътувате до Азия, Африка или Австралия то побързайте да запазите изгодни самолетни билети на сайта на Qatar Airways.

До полунощ можете да закупите двупосочни полети до Тайланд €475, Хонг Конг €455, Виетнам €505, Малдивите, Бали €640, Китай €525, Индия €520, Шри Ланка €505, Сингапур €525, Токио €540, и много други.

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Разгледайте и публикациите ни за самостоятелно организиране на цяло пътуване:

Изгодни предложения за настаняване можете да намерите чрез търсачката HotelCombined.com. А повече за избраната от Вас дестинация можете да прочетете в TripAdvisor.

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement