Здравейте приятели! Сега е момента да запазите билети ако сте решили да пътувате до Азия през тази година. Възползвайте се от страхотните промоционални предложения на Qatar Airways до 19 Април!

Полети до Хонг Конг €405, Индия €450, Тайланд €459, Китай €479, Бали €585, Шри Ланка €525, Малдиви €555, Малайзия €510, Сингапур €505, Виетнам €520, и други…

Пътуването трябва да бъде осъществено до 10 Декември 2015, така че имате много дати, от които можете да избирате.smiley

КЪМ ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА QATAR AIRWAYS

След като запазите билетите си, разгледайте предложенията за настаняване в Hotelscombined.com. Това е сайт, който обединява най-добрите търсачки за хотелски резервации и Ви предлага съответно най-изгодните условия. На него можете да намерите много добри предложения независимо от размера на Вашия бюджет. 

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
  • Наемете цял апартамент или само стая в дома на местните жители чрез Airbnb.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

qatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg

 


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.