Здравейте приятели. Ако желаете да си организирате едно пътуване до Бразилия съчетано с два интересни града в Европа, сега е момента да го направите! 

Резервирайте сега полети до Сао Пауло с излитане от Амстердам и връщане до Франкфурт за 209 Британски паунда. 

Резервирайте си билетите чрез сайта Ebookers.com за £209.
КЪМ ПОЛЕТА

 

Примерни дати:

  • 09.04. до 17.04.
  • 13.04. до 01.05.
  • 20.04. до 01.05.
  • 04.05. до 22.05.
  • 11.05. до 29.05.
  • и други….

asf

 

 

 

 

 

 

Как да стигнем от София до Амстердам?
За да хванем полета от Амстердам, все пак трябва да стигнем до там. Най-изгодният вариант е полет София – Айндховен с компанията Wizzair и влак от Айндховен до Амстердам. Самолетните билети можете да запазите на Wizzair.com, като цените започват от 30 евро за еднопосочен билет. 

Как да се приберем от Франкфурт до София или Пловдив? 
Тук отново бихме ви препоръчали да се възползвате от услугите на Wizzair. Те предлагат полети от нискотарифното летище Франкфурт Хан (Frankfurt Hahn) до София от 30 Евро. 
Ако Ви е по-удобно да летите до Пловидив, проверете за полети от Франкфурт Хан до Пловдив в сайта на Ryanair

Настаняване във Сао Пауло, Франкфурт и Амстердам:

Запазете изгодно хотели чрез Hotelscombined.com или Booking.com. Те предлагат огромно разнообразие от ниско бюджетни до много луксозни хотели. Ако решите да отседнете в апартамент или стая под наем, проверете Airbnb.com.
 

Допълнителни:

  • Нуждаете се от идеи за това какво да правите като пристигнете? – Купете си страхотен книжен или електронен пътeводител от Lonely Planet. Не забравяйте да разгледате и предложенията и съветите в TripAdvisor, най-добрия Ви приятел на пътя!
  • Предпочитате да отседнете в хостел? Изберете най-добрия за Вашите предпочитания на HostelWorld.com.
  • Нуждаете се от кола под наем (Rent a car) – Проверете Sixt, лидер в Rent-a-car индустрията

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.