Актуални промо кодове за AliExpress

Предоставяме на Вашето внимание валидни оферти и промо кодове за AliExpress. Изберете най-подходящият за Вас спрямо планираната покупка, за да получите максимално намаление. 

Традиционно Алиекспрес са сред най-активните онлайн магазини в периода на Black Friday и Китайската Нова Година и тази година не е изключение. По-долу сме събрали в един списък всички актуални промо кодове с отстъпки, от които можете да се възползвате ако решите да си закупите нещо.

Какво е Aliexpress?

ali-express-али-експрес

Aliexpress е комерсиална онлайн платформа, която отдавна прехвърли границите на онлайн магазин и е пространство, чрез което хиляди малки бизнеси имат възможността да продават продуктите си на други бизнес и крайни клиенти в целия свят. Алиекспрес е популярно място за покупка на най-различен асортимент от стоки най-вече поради изключително изгодните цени и безплатни (или много евтини ) доставки до България.

Актуални промо кодове в Aliexpress

Интерфейсът на Ali Express е много интуитивен и лесен за боравене. Въпреки огромното количество продукти и продавачи, потребителското изживяване е изключително приятно и гладко. Препоръчваме Ви първо да влезете на главната страница www.aliexpress.com и да се регистрирате, за да можете по-лесно да боравите с офертите.

Ето и актуалните промо кодове за Black Friday 2022. 

  • Get $6 off on orders spend $50 with code BFS6

  • Get $13 off on orders spend $110 with code BFS13

  • Get $22 off on orders spend $180 with code BFS22

  • Get $30 off on orders spend $250 with code BFS30

Към Промоциите в AliExpress

Black Friday Fest разпродажба

 Разпродажба до 70%:

Период: до 25.11.2022

Към Trend Spotting Разпродажба

Ако пък не сте сигурни какво точно желаете да си купите или просто искате да разгледате интересните предложения, съветваме Ви да прегледате следните страници с любими колекции в Алиекспрес:

AliExpress WW

Купихте ли си вече нещо от AliExpress?

Споделете в Коментари по-долу какво сте си закупили, доволни ли сте от покупката и целия процес до доставката.

TravelSmart.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.