Актуални промо кодове за AliExpress

Предоставяме на Вашето внимание валидни Black Friday оферти и промо кодове за AliExpress. Изберете най-подходящият за Вас спрямо планираната покупка, за да получите максимално намаление. 

Традиционно Алиекспрес са сред най-активните онлайн магазини в периода на Black Friday и Китайската Нова Година и тази година не е изключение. По-долу сме събрали в един списък всички актуални промо кодове с отстъпки, от които можете да се възползвате ако решите да си закупите нещо.

Какво е Aliexpress?

ali-express-али-експрес

Aliexpress е комерсиална онлайн платформа, която отдавна прехвърли границите на онлайн магазин и е пространство, чрез което хиляди малки бизнеси имат възможността да продават продуктите си на други бизнес и крайни клиенти в целия свят. Алиекспрес е популярно място за покупка на най-различен асортимент от стоки най-вече поради изключително изгодните цени и безплатни (или много евтини ) доставки до България.

Актуални промо кодове в Aliexpress

Интерфейсът на Ali Express е много интуитивен и лесен за боравене. Въпреки огромното количество продукти и продавачи, потребителското изживяване е изключително приятно и гладко. Препоръчваме Ви първо да влезете на главната страница www.aliexpress.com и да се регистрирате, за да можете по-лесно да боравите с офертите.

Ето и актуалните промо кодове за Black Friday 2023. 

  • Get $6.00 off $45.00 spend with code BF8
  • Get $8.00 off $450.00 spend with code BF80
  • Get $10.00 off $80.00 spend with code BF10
  • Get $50.00 off $300.00 spend with code BF50
  • Get $20.00 off $150.00 spend with code BF20
Към Промоциите в AliExpress

Black Friday Fest разпродажба

 Разпродажба до 70%:

Период: до 29.11.2023

Към Black Friday в Aliexpress

Ако пък не сте сигурни какво точно желаете да си купите или просто искате да разгледате интересните предложения, съветваме Ви да прегледате следните страници с любими колекции в Алиекспрес:

Купихте ли си вече нещо от AliExpress?

Споделете в Коментари по-долу какво сте си закупили, доволни ли сте от покупката и целия процес до доставката.

TravelSmart.


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.