Актуални промо кодове за AliExpress

Предоставяме на Вашето внимание валидни оферти и промо кодове за AliExpress. Изберете най-подходящият за Вас спрямо планираната покупка, за да получите максимално намаление. 

Традиционно Алиекспрес са сред най-активните онлайн магазини в периода на Китайската Нова Година и тази година не е изключение. По-долу сме събрали в един списък всички актуални промо кодове с отстъпки, от които можете да се възползвате ако решите да си закупите нещо.

Какво е Aliexpress?

ali-express-али-експрес

Aliexpress е комерсиална онлайн платформа, която отдавна прехвърли границите на онлайн магазин и е пространство, чрез което хиляди малки бизнеси имат възможността да продават продуктите си на други бизнес и крайни клиенти в целия свят. Алиекспрес е популярно място за покупка на най-различен асортимент от стоки най-вече поради изключително изгодните цени и безплатни (или много евтини ) доставки до България.

Актуални промо кодове в Aliexpress

Интерфейсът на Ali Express е много интуитивен и лесен за боравене. Въпреки огромното количество продукти и продавачи, потребителското изживяване е изключително приятно и гладко. Препоръчваме Ви първо да влезете на главната страница www.aliexpress.com и да се регистрирате, за да можете по-лесно да боравите с офертите.

Към Промоциите в AliExpress

Trend Spotting разпродажба

 Пролетна разпродажба до 50%:

Период: 08.03.2021 – 12.03.2021

Промо кодове:
3$ OFF 30$ with Code: 21TPAE3
7$ OFF 50$ with Code: 21TPAE7
9$ OFF 90$ with Code: 21TPAE9
12$ OFF 120$ with Code: 21TPAE12

Към Trend Spotting Разпродажба

Ако пък не сте сигурни какво точно желаете да си купите или просто искате да разгледате интересните предложения, съветваме Ви да прегледате следните страници с любими колекции в Алиекспрес:

AliExpress WW

Купихте ли си вече нещо от AliExpress?

Споделете в Коментари по-долу какво сте си закупили, доволни ли сте от покупката и целия процес до доставката.

Друго интересно предложение е момента е промоцията за 2 безплатни седмици в Skillshare, както и 40% намаление, ако си закупите годишния план.

TravelSmart.