Актуални промо кодове за AliExpress

Предоставяме на Вашето внимание валидни промо кодове за AliExpress. Изберете най-подходящият за Вас спрямо планираната покупка, за да получите максимално намаление. 

Традиционно Алиекспрес са сред най-активните онлайн магазини в периода на Black Friday (Черен петък)/ Cyber Monday (Кибер понеделник) и тази година не е изключение. По-долу сме събрали в един списък всички актуални промо кодове с отстъпки, от които можете да се възползвате ако решите да си закупите нещо.

Какво е Aliexpress?

ali-express-али-експрес

Aliexpress е комерсиална онлайн платформа, която отдавна прехвърли границите на онлайн магазин и е пространство, чрез което хиляди малки бизнеси имат възможността да продават продуктите си на други бизнес и крайни клиенти в целия свят. Алиекспрес е популярно място за покупка на най-различен асортимент от стоки най-вече поради изключително изгодните цени и безплатни (или много евтини ) доставки до България.

Black Friday / Cyber Monday промоцията на Aliexpress

Интерфейсът на Ali Express е много интуитивен и лесен за боравене. Въпреки огромното количество продукти и продавачи, потребителското изживяване е изключително приятно и гладко. Препоръчваме Ви първо да влезете на главната страница www.aliexpress.com и да се регистрирате, за да можете по-лесно да боравите с офертите за Черен Петък.

Ако знаете какво конкретно желаете да си закупите, то можете да се насочите директно към основната страница на Cyber Monday в Алиекспрес.

Към Black Friday в AliExpress

Страници с различни промоционални кампании

Ако пък не сте сигурни какво точно желаете да си купите или просто искате да разгледате интересните предложения, съветваме Ви да прегледате следните страници с любими колекции в Алиекспрес:

Промо кодове за Алиекспрес

Ето и няколко промо кода, които можете да използвате по време на Черен Петък и Кибер Понеделник кампанията на АлиЕкспрес. Изберете най-подходящият спрямо стойността на покупката Ви:

  • AEBFNEW2020 – $4 discount for order over $5 for new buyers;
  • ALIEXPRESSBF7 – $7 discount for order over $50;
  • ALIEXPRESSBF9 –  $9 discount for order over $90;
  • ALIEXPRESSBF12 – $12 discount for order over $110
  • BLACKFRIDAY420 –  $4 discount for order over $20;
  • BLACKFRIDAY305 – $5 discount for order over $30.

Купихте ли си вече нещо от AliExpress?

Споделете в Коментари по-долу какво сте си закупили, доволни ли сте от покупката и целия процес до доставката.

Други актуални Cyber Monday оферти можете да намерите в тази статия.

TravelSmart.