AirHelp Plus

AirHelp Plus e иновативна услуга на AirHelp подходяща за често пътуващите, която им предоставя ред предимства и спестява много време. Възползвайте се от специалния промо код на TravelSmart, за да я получите и с отстъпка от 9%.

AirHelp е най-голямата международна компания, занимаваща се с искове за обезщетения при закъснял или отменен полет. Повече за AirHelp Можете да научите в сайта www.airhelp.com.

Какво е AirHelp Plus?

AirHelp Plus (www.airhelp.com/en-int/airhelp-plus) е услуга на AirHelp, която представлява абонаментен план с две нива – Essential и Complete. Тя е много подходяща за редовно пътуващите, тъй като може да им спести много време, да им предостави много удобства, както и да им спечели допълнитлени обезщетения.

План Essentail

План Essentail струва 24.99 Евро на година (на месечна база излиза 2.08 Евро) и включва следните предимства:

 • AirHelp автоматично преглежда всичките ни полети и при при възможност за компенсация при отменен или закъснял полет предоставя 100% от сумата на пътника
  • До €600 за компенсация

  • До €6,000 за допълнитлени разходи

  • До €1,400 за проблеми с багажа

 • AirPayout застраховка за 3 бъдещи пътувания –  По 100 Евро за всеки закъснял или отменен полет в допълнение на стандартното обезщетение (до 600 Евро).
 • 10% отстъпка за eSIM карта
 • 24/7 клиентско обслужване

План Complete

План Complete струва 49.99 Евро на година (на месечна база излиза 4.17 Евро) и включва следните предимства:

 • Всички предимства на план Essential
 • Достъп до лаундж зоните в летищата – Получавате безплатен достъп до лаундж зоната на летището, когато полета Ви закъснява с повече от 1 час или е отменен 6 часа преди планираното излитане. Валиден е за повече от 1 100 летищни лаунджове в света за 3 месеца.
 • AirPayout застраховка за всички бъдещи пътувания –  По 100 Евро за всеки закъснял или отменен полет в допълнение на стандартното обезщетение (до 600 Евро).
 • AirLuggage застраховка за всички бъдещи пътувания – AirLuggage е лесна застраховка, която Ви защитава при проблеми с багажа при бъдещи пътувания. Получавате по 150 Евро за всеки регистриран (чекиран) багаж, който закъснее или се изгуби при пристигане (до 2 куфара). Ще Ви е необходим доклад за изгубения куфар от бюрото за изгубени багажи в летището (Property Irregularity Report (PIR)).

Промо код за AirHelp Plus

AirHelp ни предоставиха специален промо код за отстъпка от 9% при покупка на който и да е от двата плана.

Промо код: AHTRVLS9

Валидност: 16 Ноември – 31 Декември 2023

Отстъпка: 9%

Към AirHelp Plus

Заключение за AirHelp Plus

AirHelp Plus е много добро предложение особено за хората, които пътуват редовно със самолет. С тази услуга те могат да спестят много време, усилия, какот и да си подарят приятно прекарване в лаундж по време на закъснял полет, а и да получат допълнителни обезщетения за пзакъснелите си полети и изгубени багажи.

Искате да разгледате предложенията и на други брокери за компенсации? Вижте в тази статия кои са три от най-добрите при борбата за Вашето обезщетенние.

Приятни и безпроблемни полети!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.