Какво е Airbnb? Защо да го ползваме за следващото ни пътуване? + Безплатен Airbnb код за $30!!!

 • Airbnb код

Какво е Airbnb и защо да го ползваме? + Airbnb код за $30!

Възнамерявате да отседнете в хотел по време на следващото си пътуване? Това вече далеч не е единствената, най-удобна и изгодна алтернатива. Airbnb Ви предлага удобствата на дома, далеч от Вашия дом и то често на по-добра цена от тази за алтернативен хотел. Сега имате възможността да спестите допълнителни 30 долара с нашия Airbnb код. 

Директно към промо кода за $30 >>>

Какво е Airbnb?

AirBnb е онлайн платформа за отдаване и наемане на частни места за настаняване, като стаи, апартаменти, вили и други. Всеки един потребител може да си регистрира имота или да отседне в друг имот по време на пътуванията си. Концепцията на Airbnb e основана на принципа на споделената икономика (shared economy), която свързва хора предлагащи даден тип услуга с хора търсещи такава услуга. Много често запазването на място за настаняване чрез Airbnb излиза много по-изгодно от хотел.

Към момента, сайтът предлага настаняване в над 3 000 000 имота в 65 000 града и 191 държави.

airbnb

Как работи Airbnb?

За да използва Airbnb, всеки един от нас трябва да регистрира личен профил с помощта на валиден email. В личния си профил всеки потребител може да добавя или променя информация свързана с името си, местоположението, говорими езици, описание за себе си и др. Потребителите в Airbnb са категоризирани като „Hosts“ и „Guests“ в зависимост от това дали те приемат гости в техен имот или отсядат в имоти на други потребители. След всеки един престой и двамата потребители – домакинът (Host) и гостът (Guest) – имат право да напишат ревю за престоя и да коментират представянето на другия. По този начин Airbnb създава едно общество (community), в което имаме добра информация за почти всеки потребител и потребителите с добра практика се открояват и по-често са предпочитани като домакини или гости.

Страницата на всеки един регистриран имот съдържа описание на имота, снимки, точно местоположение, информация за домакина и др. Преди да направите резервация за дадена стая или апартамент, Вие имате възможността да си пишете с домакина (Host) и да разгледате техния профил, както и ревютата за тях от предишните им гости. По този начин към момента на резервация, Вие ще имате пълна информация за мястото, в което ще отседнете, както и за домакина.

Как да ползваме намаление от $30 при първото ни отсядане с Airbnb?

Ако все още нямате регистрация в Airbnb, то добрата новина е че в момента можете да се възползвате от промо код за намаление от $30 за първото Ви пътуване. Нужно е просто да регистрирате Вашия профил чрез този линк >>> Airbnb код за $30.

За по-лесна и бърза регистрация, можете да използвате и директно вашия Facebook или Google+ акаунт.

Още при първото Ви пътуване, Airbnb автоматично ще приложи намалението с този Airbnb код преди да платите, стига стойността на настаняването Ви да е поне за $100.

КЪМ ПРОМО КОДА

Пожелаваме Ви приятно ползване на Airbnb.

Ако вече сте ползвали Airbnb, би било много полезно ако споделите опита си с коментар по-долу.

TravelSmart.bg

Вижте други полезни статии ТУК

От | 2017-11-19T13:26:11+00:00 19 ноември, 2017|Категории: Всички, Полезни, Почивки|Тагове: , , , , |5 коментара

5 коментара

 1. Ivan 1 юли, 2016 в 09:03- Отговори

  Отсядам редовно в ербнб, и всичко е повече от перфектно! Чудесен начин да се запознаеш с хора от цял свят!

 2. Antoaneta 6 октомври, 2017 в 16:38- Отговори

  I am a Host in Sofia Losenets! I had the most amazing people, being my guests! I also use very often when I travel Airbnb.I am happy with
  this web side! Warmly recommend it!

  Regards
  Antoaneta The Cozy place in Sofia

  • TravelSmart 17 декември, 2017 в 14:12- Отговори

   Здравейте,
   Благодарим Ви за споделените статии.
   Добра е забележката. Наистина при AirBnB трябва да се внимава два пъти повече от колкото при резервациятана хотел.

Какво мислите за това предложение?