Какво е Airbnb и защо да го ползваме? + Промо код за $30

Възнамерявате да отседнете в хотел по време на следващото си пътуване? Това вече далеч не е единствената, най-удобна и изгодна алтернатива. Airbnb Ви предлага удобствата на дома, далеч от Вашия дом и то често на по-добра цена от тази за алтернативен хотел. Сега имате възможността да спестите допълнителни 30 долара с нашия промо код. 

В тази статия ще опишем как работи услугата Airbnb на български, тъй като материалите в интернет са най-вече на английски. Ще Ви покажем как можете да си направите регистрация, както и първата резервация в Airbnb с бонус $30 долара.

Директно към бонуса от $30

Какво е Airbnb?

AirBnb е онлайн платформа за отдаване и наемане на частни места за настаняване, като стаи, апартаменти, вили и други. Всеки един потребител може да си регистрира имота или да отседне в друг имот по време на пътуванията си. Концепцията на Airbnb e основана на принципа на споделената икономика (shared economy), която свързва хора предлагащи даден тип услуга с хора търсещи такава услуга. Много често запазването на място за настаняване чрез Airbnb излиза много по-изгодно от хотел.

Към момента, сайтът предлага настаняване в над 6 000 000 имота в 100 000 града и 191 държави.

аирбнб бонус

Как работи Airbnb?

За да използва Airbnb, всеки един от нас трябва да регистрира личен профил с помощта на валиден email. В личния си профил всеки потребител може да добавя или променя информация свързана с името си, местоположението, говорими езици, описание за себе си и др. Потребителите в Airbnb са категоризирани като “Hosts” и “Guests” в зависимост от това дали те приемат гости в техен имот или отсядат в имоти на други потребители. След всеки един престой и двамата потребители – домакинът (Host) и гостът (Guest) – имат право да напишат ревю за престоя и да коментират представянето на другия. По този начин Airbnb създава едно общество (community), в което имаме добра информация за почти всеки потребител и потребителите с добра практика се открояват и по-често са предпочитани като домакини или гости.

Страницата на всеки един регистриран имот съдържа описание на имота, снимки, точно местоположение, информация за домакина и др. Преди да направите резервация за дадена стая или апартамент, Вие имате възможността да си пишете с домакина (Host) и да разгледате техния профил, както и ревютата за тях от предишните им гости. По този начин към момента на резервация, Вие ще имате пълна информация за мястото, в което ще отседнете, както и за домакина.

Как да ползваме намаление от $30 при първото ни отсядане с Air bnb?

Ако все още нямате регистрация в Airbnb, то добрата новина е че в момента можете да се възползвате от промо код за намаление от $30 за първото Ви пътуване. Нужно е просто да регистрирате Вашия профил чрез този линк >>> Airbnb бонус за $30.

За по-лесна и бърза регистрация, можете да използвате и директно вашия Facebook или Google+ акаунт.

Още при първото Ви пътуване, Air bnb автоматично ще приложи намалението с този код преди да платите, стига стойността на настаняването Ви да е поне за $100.

КЪМ ПРОМО КОДА

Пожелаваме Ви приятно ползване на Аирбнб.

airbnb приложение аирбнб български

Ако вече сте резервирали с Airbnb, би било много полезно ако споделите опита си с коментар по-долу.

TravelSmart.bg

Вижте други полезни статии ТУК

Примерен апартамент от Аирбнб за средно голям бюджет:

airbnb апартамент резервация


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.