AirBaltic с полети от София

Латвийската авиокомпания airBaltic стартира полети между София и Рига. 

Директни полети между София и Рига

Air Baltic ще изпълняват директни полети между София и Рига през 2024 г. Полетите ще стартират през месец май и ще се изпълняват 3 пъти седмично – вторник, четвъртък и събота.

Самолетните билети са вече в продажба в сайта www.airbaltic.com.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Настаняване в Латвия

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Следете сайта ни за актуални новини свързани с пътуване от България в чужбина.

Приятни полети с air Baltic!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.