Почивка на Сейшелите

Мечтаната почивка  на Сейшелите? Резервирайте си полети до Сейшелите от София за само 400 Евро и прекарайте там Коледа или Великден. 

Полети

Запазете си доста изгодно билети за полети до Сейшелите с Emirates. Цените на двупосочните самолетни билети в момента започват от 400 Евро.

Дати:
17 – 29 Декември 2019 (Коледа)
06 – 21 Април 2020 (Великден)

Маршрути:
София – Сейшелите – София

Примерна резервация:

София – Сейшелите – София за 400 Евро >>>

17 – 29 Декември 2019 (Коледа)

София – Сейшели – София за 400 Евро >>>

06 – 21 Април 2020 (Великден)

Екскурзии и турове около Сейшелите

Разгледайте предложенията за пътуване с лодка до други острови, турове за гмуркане, трансфери и други екскурзии около Сейшелите.

Настаняване

Предлагаме Ви да се настаните в много добре оценения Lemongrass Lodge 3.5****. Цената за целия престой от 7 дни в стая за двама е 366 Евро или 183 Евро на човек.

При избора Ви на настаняване препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятна почивка на Сейшелите!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.