Нови дестинации на Wizz Air

След като тази година вече включи полети до Рияд, Хамбург и Стокхолм, Wizz Air обявиха и още една нова дестинация и то доста интересна за българските пътешественици. 

Най-новата дестинация на Wizz Air от София е Ереван, Армения. Полетите стартират на 30 Април 2023 и ще се изпълняват 2 пъти седмично – в сряда и неделя. Самолетните билети вече са в продажба. По-долу ще намерите и примерна резервация.

Полетите до Ереван са много удобни и за пътуване до Грузия.

Ако имате колебания какъв тип багаж да си добавите към билета, разгледайте статията ни относно правилата за багаж на Wizz Air.

полети-до-ереван-армения

29 Август 2022

Авиокомпанията Wizz Air обяви 3 нови дестинации от София.

Нискотарифната авиолиния Wizz Air анонсира, че добавят още един (седми) самолет към базата им на летище София. По този начин кмпанията разширява капацитета на полетите со от София и добавя 3 нови деситнации.. Самолетните билети са вече в продажба на цени от само 19.99 Евро.

Ето и кои са новите дестинации от София:

  • Рияд, Саудитска Арабия – Стартират през април 2023, 2 пъти седмично, четвъртък и неделя
  • Хамбург, Германия – Стартират през декември 2022, 3 пъти седмично, вточник, четвъртък и събота
  • Стокхолм, Швеция – Стартират през декември 2022, 2 пъти седмично, вточник и събота

Преди да планирате пътуването Ви, проверете какви са ограничителните мерки в страната, до която желаете да пътувате. Повече информация намерете в специалната ни статия.

Имали ли сте скоро закъснял или отменен полет?

Проверете с FlightRight лесно и бързо дали можете да получите компенсация до 600 Евро за Ваш закъснял или отменен полет през последните 6 години.

wizz air дестинации

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Приятни полети до всички нови дестинации на Wizz Air

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.