5 дни в Лисабон

Предлагаме Ви да си организирате самостоятелно пътуване за 5 дни в Лисабон за 185 Евро с включени директни полети от София и хотел 3*** с отлична локация.

Полети

Закупете си самолетните билети с WizzAir. Цените им започват от 105 Евро, като цената на билета за датите, които ние избрахме е 115 Евро (225 лева).

Дати:
Април 2018
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Лисабон – София

Примерна резервация:

17 – 21 Април 2018

Настаняване:

Препоръчваме Ви в Лисабон да отседнете в Residencial Gerres***, който е с добри оценки и отлична локация. Настаняването в двойна стая за целия период струва 140 Евро, или по 70 Евро н човек.

ОБОБЩЕНИЕ:
Полети: 115 Евро на човек
Хотел: 70 Евро на човек (140 Евро/2)
ОБЩО: 185 Евро

Други добри предложения за настаняване в Португалската столица са Lisbon Check-In***, който е с по-модерен дизайн, и Yes Hostel Lisbon, ако желаете да отседнете в хостел.

Ако желаете все пак да отседнете в хотел или апартамент под наем, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да позлеате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Докато сте в Португалия не пропусайте да посетите и Синтра, з зашо не и Порто.

Приятно пътуване до Лисабон!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.