4 дни в Йордания

Организирайте си изгодно кратка почивка от 4 дни в Йордания за само 96 Евро (Сряда – Неделя), с включени полети от София и хотел 3*** с добра локация.

Акаба е пристанищния град на Йордания, който се намира на брега на Червено море и на около 150 км от древния град Петра.

Ако се нуждаете от малко идеи или доза вдъховение, вижте историята на Биляна от пътуването и до Йордания през Май 2018.

Предложения за организирани екскурзии до Йордания можете да намерите ТУК.

Полети

Полетите ще започнат на 28 Октомври 2018 и ще се изпълняват 2 пъти седмично от RyanairСамолетните билети започват от 20 Евро за двупосочен билет.

Дати:
Ноември 2018 – Януари 2019
Вижте възможните дати ТУК

Примерна резервация:

21 – 25 Ноември 2018

*Ако наистина желаете да пътувате до Йордания, препоръчваме Ви да ни чакате твърде дълго. Полетите до една друга екзотична дестинация – Кутаиси, Грузия, бяха преустановени само няколко месеца след старта.

Настаняване

Предложението ни за настаняване по време на Вашия престой в Акаба (21 – 25 Ноември) е хотел Mass Paradise***, Който е с много добри оценки и локация.

Цената на нощувките за периода 21 – 25 Ноември 2018 в стая за двама е 152 Евро, или 76 Евро на човек.

ОБОБЩЕНИЕ:
Полети: 20 Евро
Хотел: 76 Евро (152 Евро/2)
ОБЩО: 96 Евро

Ако решите да разгледате други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Trivago и HotelsCombined– Търсачки за хотели, която сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк

Как да получа виза за Йордания? Колко струва посещението на Петра?

Една много добра услуга предоставена от йорданското правителство е Jordan Pass. Струва около 100 долара и с него получавате безплатен вход в Перта (за 1, 2 или 3 дни), безплатен вход до 40 атракции в страната, както и отмяна на таксата за виза.
Вижте повече на www.jordanpass.jo

Приятни полети до Йордания.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.