Намаление на полетите на WizzAir

Само днес (13.07.2022) WizzAir предлага 15% намаление за избрани полети.

*Намалението важи само за членове на Wizz Discount Club.

Информация за ограниченията при пътуване до всяка отделна страна от Европейския съюз можете да получите в тази статия.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Разгледайте предложенията на унгарската нискотарифна авиокомпания от България – до 33 дестинации от София, 21 от Варна и 5 от Бургас.

Период на резервация: Само на 13.07.2022

Период на пътуване: До 30 Септември 2022

Удобен календар с възможните дати и съответните цени на полетите на WizzAir.

Вижте повече в сайта на Wizzair.

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Условия на промоцията на WizzAir

Тази промоция важи на 13 юли 2022 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST („Промоционален период“). Отстъпката от 15% важи за тарифите без административната такса. Отстъпката от 15% важи само за избрани полети, налични на wizzair.com или в мобилното приложение WIZZ по време на промоционалния период. Отстъпката е валидна само ако членът на Wizz Discount Club също е включен в резервацията. Периодът за пътуване е ограничен и пътуванията трябва да бъдат осъществени до 30 септември 2022 г. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или в мобилното приложение WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети с намалението на WizzAir!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.