Полети до Дубай и Занзибар

Ето и едно предложение за това как можем да посетим Дубай и Занзибар в рамките на едно пътуване. Общата цена на всички самолетни билети е само 344 Евро. А ако имате Wizz Discount Club то цената би била и по-ниска. 

Дати:
Май 2019

Маршрут:
София – Дубай – Занзибар – Дубай – София

София – Дубай – 11 Май 2019
Дубай – Занзибар – 15 Май 2019
Занзибар – Дубай – 23 Май 2019
Дубай – София – 25 Май 2019

Примерни резервации:

София – Дубай – София за 100 Евро >>>

11 – 25 Май 2019

Дубай – Занзибар – Дубай за 244 Евро (1005 AED) >>>

15 – 23 Май 2019

Настаняване:

Предлагаме Ви да отседнете в Tulip Creek Hotel Apartments 4****. Цената на двойната стая през Май и Юни е 50 Евро, или 25 Евро на човек на нощувка.

Ако решите да проверите други варианти за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви:

  • TripAdvisor и HotelsCombined– Търсачки за хотели, която сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Дубай и Занзибар.

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.