10% Промо код от Turkish Airlines

Ако планирате да си закупите полети на Turkish Airlines с тръгване от Истанбул, сега можете да се възползвате и от промо кода им за 10% намаление. 

Ето повече информация за промоцията:

Период за резервация 12 Октомври, 2018 – 31 Декември, 2018
Период за пътуване 12 Октомври, 2018 – 31 Декември, 2018
Промо код: TURKIYEKAZANACAK

Промоцията е валидна за местни и международни полети на Turkish Airlines. Намалението то 10% се прилага върху стойността на билета преди начисляване на допълнителни такси.

Повече информация в сайта на Turkish Airlines.

Настаняване

  • Trivago и HotelsCombined– Търсачки за хотели, която сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети с Turkish Airlines.

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement