Полети до Тайланд

Резервирайте полети до Тайланд изключително изгодно и се възползвайте от доста ниските цени от 556 Евро за двупосочен билет до Банкок от София.

Тайланд е една от най-популярните дестинации в Азия, която крие както и изключително “живи” градчета пълни с туристи и атракции, така и напълно самотни плажове и острови, на които човек може изцяло да се откъсне от динамичния свят. В Банкок можем да преоткрием уникалната градска среда с изобилие от разнообразни заведения, културни събития, “rooftop” барове и мн др. както и да посетим старите части на града и мистични храмове, а защо не и да се слеем с хилядите backpacker-и на Као Сан Роуд.

Южните части на страната, предлагат едни от най-екзотичните плажове, които може да си представи човек. По-популярните места са Пукет, Краби, Острвоите Пи Пи и Ко Самуи, а други с определно по-малко туристи са Ко Ланта, Ко Лак, Ко Липе, Ко Тао, Ко Мук и много, много други. Не е за изпускане и националния парк Као Сок. Северът от своя страна ни разкрива по-автентичната страна на тайландската култура, където освен на по-дивата природа можем да се насладим и на реалния живот на Тайландците. Някои от по-значимите места там са Чианг Май, Чианг Рай и Пай.

От миналата година български граждани могат да пътуват с e-visa до Тайланд. Прочетете повече.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Ако се нуждате от малко вдъхновение и голяма доза съвети за пътуване до Пукет, прочетете истоярията на Весела.

Самолетни билети до Тайланд

Запазете си двупосочни самолетни билети от София до Тайланд с Lufthansa, Austrian Airlines и SWISS Air от само 556 Евро.

Дати:
Септември – Октомври 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрути:
София – Банкок – София

Примерни резервации на полети до Тайланд

София – Банкок – София за 556 Евро >>>

20 Септември  – 04 Октомври 2023

полети-до-банкок

Настаняване в Тайланд

При избора Ви за хотели, апартаменти под наем или друг тип настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Тайланд!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.