Полети до Ню Йорк

Изгодни и бързи полети до Ню Йорк от София за само 470 Евро. Полетите са със само 1 прекачване и доста бързи връзки.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Важно: Съветваме Ви да се запознаете подробно с изискванията за пътуване до САЩ преди да си закупите самолетните билети.

Самолетни билети до Ню Йорк

В момента конкуренцията за полетите до Ню Йорк е голяма и затова можем да си закупим самолетни билети до “Голямата ябълка” на цени от 470 Евро.

Дати:
Октомври – Декември 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Ню Йорк – София

Примерна резервация:

София – Ню Йорк – София от 470 Евро >>> 

03 – 11 Ноември 2023

полети-до-ню-йорк

Други възможни дати с евтини билети до Ню Йорк:

16 – 28 Ноември 2023

03 – 13 Ноември 2023

и много други вижте в календара.

Настаняване в Ню Йорк

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Ню Йорк от Европа.

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement