Чианг Май, Тайланд!

Желаете да пътувате до Тайланд, но пък бихте искали да посетите и не толкова туристически места, за да се сблъскате най-вече с местната култура и хора? То тогава Чианг Май е може би Вашето място. В момента и полетите до там са много изгодни, като имате възможността да си закупите двупосочен самолетен билет до Чианг Май от София за само 373 Евро.

Разбира се, ако желаете можете да си закупите и доста евтини полети от 20 Евро в посока до Южните летища – Пукет, Краби, Ко Самуи, и тн.

Полети

Закупете си билети от София до Чианг Май със само едно прикачване за 373 Евро!

Възможните дати:
Май – Октомври 2018
Проверете всички възможни дати ТУК >>>

Маршрут:
София – Чианг Май – София

Как да запазим:
За да запазите натиснете ТУК или последвайте линка по-долу и си нагласете датите.

Правила за багаж:
Един речъен и един регистриран (check-in) багаж.

Примерна резервация:
05 – 18 Май 2018

София – Чианг Май – София за 373 Евро >>>

Настаняване

Нашето предложение за настаняването Ви е Good Morning Chiang Mai Tropical Inn*****. Това е хотел 4.5 звезди, с оценка 9.0 и много добра локация! Цената за една нощувка в стая за двамеа е само 16 Евро на човек.

КЪМ ХОТЕЛА

Други много добри предложения са Thai Coconut House**** и Baan Huenphen***

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да ползвате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятни полети до Чианг Май!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.