“Черен Петък” от Wizz Air

Нискотарифната авиолиния Wizz Air обяви днес промоцията си за Черен Петък – 25% отстъпка на 3 000 000 самолетни билета. 

Отстъпката е от 25%, валидна е за всички потребители, но само за някои полети на компанията.

Дати на пътуване: 09 Януари – 01 Април 2023

Вижте дали желатана от Вас дестинация е включена в промоцията на www.wizzair.com.

Много удобен календар, с който можете да проверите възможните дестинации и дати, можете да намерите ТУК.

RyanAir също има предварителна Black Friday промоция.

Вижте и Черен Петък промоцията на Booking.com с намаления от поне -30%.

Условия на промоцията на Wizz Air:

Промоция1 важи на 25 ноември 2022 г. от 00:00 до 23:59 CET („Промоционален период“). Промоция 1 означава отстъпка от 25% от тарифата. Отстъпката от 25% важи за цената с изключение на административните такси. Посоченият брой места (3 000 000) с отстъпка важи само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ по време на Промоционалния период1. Периодът за пътуване е ограничен, от 09 януари до 01 април 2023 г. Промоция1 важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ. Промоция2 се прилага на 25 ноември 2022 г. от 00:00 до 23:59 CET („Промоционален период 2“). Промоция 2 означава отстъпки за партньорските услуги на WIZZ (booking.com). Отстъпката от до 40% важи за booking.com. Периодът за пътуване е ограничен, от 09 януари до 01 април 2023 г. Промоциите не важат за групови резервации. Промоциите могат да се комбинират и прилагат заедно. Участието в Промоция1 е предпоставка за участие в Промоция2, тъй като партньорските услуги на WIZZ могат да бъдат закупени само по време на резервацията на полет.

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети с Wizz Air!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement