Полети до Хамбург

Организирайте си едно много приятно пътуване до северна Германия, като си закупите двупосочни билети за полети до Хамбург от само 50 Евро с тръгване от София или Варна.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици..

“Перлата на севера”, “Вратата към света”, “Най-хубавият” така наричат местните града на р. Елба и с право. Оставащ малко в страни от туристическия поток заливащ Берлин и Мюнхен, Хамбург е място за което всеки е чувал, но малцина знаят нещо повече от това, че е най-голямото пристанище в Европа. Именно то е причината да се превърне в милионно средище на хора и култури. Посетете множеството музеи и галерии, паркове и градини или се насладете на обиколка с лодка по каналите – Хамбург е с повече мостове даже от Венеция. Филхармонията на Елба е с най-добрата акустика в света, а архитектурата й представяща от стъкло бурното море я прави новият символ на града. Вечерта зоната около старите докове оживява – това е най-големият квартал на червени фенери в Европа, място с легендарни клубове и дискотеки от където започва световната слава на група Бийтълс. Хипстърски настроените ще се влюбят в кварталът Щерншанце с артистичните кафета, барове и работилници, дом на много артисти. Топ забележителности, които няма как да бъдат отминати: Aster, Landungsbrücken, Elbfilharmonie, Planten un Blomen, Jungferstieg, Reeperbahn, St. Pauli и още много други.

Самолетни билети до Хамбург

Запазете полетите си до Хамбург с Wizz Air. Цената на билетите от София или Варна започва от 22.50 Евро в посока.

Дати:
Април – Юни 2023
Вижте всички възможни дати от София ТУК.
Вижте всички възможни дати от Варна ТУК.

Маршрути:
София – Хамбург – София
Варна – Хамбург – Варна

хамбург

Примерни резервации на полети до Хамбург

София – Хамбург – София за 50 Евро
28 Април – 03 Май 2023

Варна – Хамбург – Варна за 67 Евро
03 – 08 Май 2023

самолетни билети до хамбург

Настаняване в Хамбург

Препоръчваме Ви да отседнете в 3-звездния хотел Novum Style Hotel Accord***, с перфектна локация и много добра цена.

Ако решите да разгледате други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до северна Германия!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.