Полети до Хамбург

Организирайте си едно много приятно пътуване до северна Германия, като си закупите двупосочни билети за полети до Хамбург от само 34 Евро с тръгване от София или Варна.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици..

„Перлата на севера“, „Вратата към света“, „Най-хубавият“ така наричат местните града на р. Елба и с право. Оставащ малко в страни от туристическия поток заливащ Берлин и Мюнхен, Хамбург е място за което всеки е чувал, но малцина знаят нещо повече от това, че е най-голямото пристанище в Европа. Именно то е причината да се превърне в милионно средище на хора и култури. Посетете множеството музеи и галерии, паркове и градини или се насладете на обиколка с лодка по каналите – Хамбург е с повече мостове даже от Венеция. Филхармонията на Елба е с най-добрата акустика в света, а архитектурата й представяща от стъкло бурното море я прави новият символ на града. Вечерта зоната около старите докове оживява – това е най-големият квартал на червени фенери в Европа, място с легендарни клубове и дискотеки от където започва световната слава на група Бийтълс. Хипстърски настроените ще се влюбят в кварталът Щерншанце с артистичните кафета, барове и работилници, дом на много артисти. Топ забележителности, които няма как да бъдат отминати: Aster, Landungsbrücken, Elbfilharmonie, Planten un Blomen, Jungferstieg, Reeperbahn, St. Pauli и още много други.

Самолетни билети до Хамбург

Запазете полетите си до Хамбург с Ryanair и Wizz Air. Цената на билетите от София или Варна започва от 16.99 Евро в посока.

Дати:
Октомври – Декември 2020
Вижте всички възможни дати от София ТУК.
Вижте всички възможни дати от Варна ТУК.

Маршрути:
София – Хамбург – София
Варна – Хамбург – Варна

хамбург

Примерни резервации на полети до Хамбург

София – Хамбург – София за 34 Евро
07 – 10 Ноември 2020 (събота – вторник)

полети-до-хамбург-от-софия

Варна – Хамбург – Варна за 48 Евро
25 – 28 Ноември 2020

полети-до-хамбург-от-варна

Настаняване в Хамбург

Препоръчваме Ви да отседнете в 3-звездния хотел Novum Style Hotel Accord***, с перфектна локация и много добра цена.

Ако решите да разгледате други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Припомнете си немския език или научете основните думи и фрази преди пътуването с безплатен курс по немски в Skillshare.

Приятно пътуване до северна Германия!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.