Сравни Цени на Хотели

Здравейте приятели,

Представяме ви нашия нов инструмент “Сравни на Цени на Хотели”, с който вие можете да запазвате хотели възможно най-евтино. Той обединява предложенията на водещите сайтове за резервации и ви показва чрез кой сайт най-изгодно можете да запазите желания от Вас хотел.

Търсенето на хотели е съвсем улеснено, като можете да сортирате предложенията по цена, оценки, звезди, и тн, както и да видите резултатите на вашето търсене изобразени на картата.

Инструментът можете да намерите на http://hoteli.travelsmart.bg/

СРАВНИ ЦЕНИ на ХОТЕЛИ

Първо трябва да въведете вашата дестинация, датите на вашия престой и брой гости.

търсене

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това ще ви бъдат представени резултатите. Всеки резултат ще изглежда като този от примера по-долу. При натискане на бутона “Вижте офертата”, вие ще бъдете веднага изпратени към сайта за резервация предлагащ най-изгодната оферта за вашето търсене. В случай, че желаете да видите колко би ви струвал избрания от вас хотел в различните сайтове за резервации, натиснете с мишката върху “Сравнете ХХ сайта” най-долу (в синьо на примера).

хотел

Ако натиснете с мишката върху “Сравнете ХХ сайта” най-долу (в синьо на примера) ще ви бъде зареден прозорец като този по-долу. На него ще видите всичките оферти на водещите сайтове за резервации за избрания от вас хотел за избрания от вас период. Изберете сайта, чрез който искате да запазите (примерно, най-евтиния – най-горния) и натиснете върху бутона “Вижте оферта” срещу него. Така ще бъдете препратени директно към сайта с вече въведените от вас изисквания и директно можете да запазите Вашия хотел. Всички сайтове, които тази търсачка обединява са широко употребявани и напълно сигурни.

сравни цени хотели

Приятно и успешно боравене с нашия инструмент “Сравни Цени на Хотели”

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на info@travelsmart.bg

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement