Спечелихме цели три награди благодарение на огромната и постоянна подкрепа на последователите ни.

На 05 и 06 април имахме честта и удоволствието да участваме в най-голямото събитие в туристическия бранш – конференцията Travel Academy. В рамките на нея се проведе за първи път и конкурса Travel Awards (www.travel-awards.bg), на който бяхме наградени с цели три награди – “Най-добра туристическа медия на годината”, “Най-добър туристически блог на годината”, както и най-ценната награда “Туристическа медия/блог на Публиката”.

Основната причина да стигнем до този успех е огромната енергия на общността от активни пътешественици в България, която ни зарежда и кара да продължаваме да се опитваме да помагаме на все повече хора да пътуват по-лесно, по-умно и по-изгодно.

Освен признанието което ни дават, тези награди ни и задължават да се стараем да бъдем все по-полезни и по-разнообразни. Така че очаквайте нови неща от нас в най-скоро време. 🙂

Още веднъж, едно огромно Благодаря!

travelsmart.bg logo

Ето и една снимка от събитието с приятелите ни от TravellingBuzz, Друми в думи, Owl Over The World, Saveti.bg, Coconut stories, Andrey Andreev и OM Trips.


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.