Ски почивки в България

Предоставяме Ви няколко идеи ски почивки в България. За радост на скиорите и сноубордистите ски сезона в България не беше отменен и можем да се наслаждаваме на пистите в Пампорово, Банско, Боровец, Добринище и много други места. 

Кои ски курорти в България работят?

По наша информация всички ски курорти, които имат достатъчно количество сняг работят. Пистите в основните ни ски центрове – Банско, Пампорово и Боровец са отворени и работят нормално. Други места като Добринище, Чепеларе (Мечи чал), ски зона „Витоша“. Узана, и тн. зависят повече от метеорлогичните условия.

Ползването на лифтовете и влековете става по стандартния начин. Заведенията около пистите работят, като храните и напитките се консумират навън. Друго голямо облекчение е че ресторантите в хотелите работят за клиентите, които са отседнали в тях.

Къде да търсим предложения за ски почивки в България?

Начините, по които можем да си организираме ски почивката са много. Ако имаме любим хотел/хижа/къща за гости, можем просто да се обадим и да запазим директно при тях. В случаите, в които нямаме такива контакти, можем да проверим какво предлагат основните сайтове за оферти.

Grabo.bg (www.grabo.bg) – предлагат над 120 оферти за настаняване в българските ски курортите. Повечето предложения са в Банско, Пампорово и Боровец, но могат да се намерят и такива за Добринище, Говедарци, Узана, Цигов чарк и Чепеларе. Някои от офертите вече са закупени над 500 пъти. Разгледайте и вижте дали нещо ще Ви допадне.

Към Grabo

VipOferta.bg (www.vipoferta.bg) – И тази година можем да се възползваме от изгодните пакети за ски почивка в Добринище. Те са за 1 или 4 дни и включват настаняване, лифт карта, закуски и вечери. Има няколко хотела и къщи за гости, които предлагат офертата. Разгледайте ги, както и тези за Банско, с. Баня, Чепеларе и др. директно в сайта.

Към VipOferta

ски-и-сноуборд-почивки-в-българия

Други предложения за ски почивки?

Разбира се, винаги имаме и алтернативния вариант да си намерим нещо подходящо в Booking.com. Съветът ни е внимателно да се запознавате с условията за резервация, за да може да сте защитени при евентуално отменяне от Ваша или тяхна страна.

А Вие как си организирате ски почивките?
Моля, споделете мнението и опита си с коментар по-долу.

Благодарим Ви.

Приятни ски почивки!

Ако си търсите друго занимание по време на пандемията, разгледайте селекцията ни от платформи за видео уроци и курсове.

TravelSmart.bg

ски-почивка-в-пампорово,-банско,-боровец