Ски почивки в България

Предоставяме Ви няколко идеи ски почивки в България. Въпреки необичайно топлото време в началото на годината се надяваме, че много скоро снеговалежите в планините ще зачестят и ще можем да се наслаждаваме на пистите в Пампорово, Банско, Боровец, Добринище и много други места. 

Кои ски курорти в България работят?

По наша информация всички ски курорти, които имат достатъчно количество сняг работят. Пистите в основните ни ски центрове – Банско, Пампорово и Боровец са отворени и работят нормално. Други места като Добринище, Чепеларе (Мечи чал), ски зона “Витоша”. Узана, и тн. зависят повече от метеорлогичните условия.

Хубавата новина е, че към момента няма никакви ограничения от пандемичен характер в ски курортите в България.

Къде да търсим предложения за ски почивки в България?

Начините, по които можем да си организираме ски почивката са много. Ако имаме любим хотел/хижа/къща за гости, можем просто да се обадим и да запазим директно при тях. В случаите, в които нямаме такива контакти, можем да проверим какво предлагат основните сайтове за оферти.

Grabo.bg (www.grabo.bg) – предлагат над 120 оферти за настаняване в българските ски курортите. Повечето предложения са в Банско, Пампорово и Боровец, но могат да се намерят и такива за Добринище, Говедарци, Узана, Цигов чарк и Чепеларе. Някои от офертите вече са закупени над 500 пъти. Разгледайте и вижте дали нещо ще Ви допадне.

Към Grabo

VipOferta.bg (www.vipoferta.bg) – И тази година можем да се възползваме от изгодните пакети за ски почивка в Добринище. Те са за 1 или 4 дни и включват настаняване, лифт карта, закуски и вечери. Има няколко хотела и къщи за гости, които предлагат офертата. Разгледайте ги, както и тези за Банско, с. Баня, Чепеларе и др. директно в сайта.

Към VipOferta

ски-и-сноуборд-почивки-в-българия

Други предложения за ски почивки?

Разбира се, винаги имаме и алтернативния вариант да си намерим нещо подходящо в Booking.com. Съветът ни е внимателно да се запознавате с условията за резервация, за да може да сте защитени при евентуално отменяне от Ваша или тяхна страна.

Друг вариант е да пробвате новата търсачка за хотели на Skyscanner, която сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.

А Вие как си организирате ски почивките?
Моля, споделете мнението и опита си с коментар по-долу.

Благодарим Ви.

Приятни ски почивки!

TravelSmart.bg

ски-почивка-в-пампорово,-банско,-боровец

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement