Ски почивки в Алпите

Заедно с Rapsody Travel предоставяме на последователите на TravelSmart ексклузивен промо код, с който ползвате 30 Евро отстъпка от официалната цена на определени ски почивки във френските Алпи за този зимен сезон.

Ски екскурзиите и намалението

Rapsody Travel e най-популярната и успешна агенция за младежки туризъм в България. Заедно с тях Ви предлагаме отстъпка от 30 Евро за определени пакети за ски почивки в Алпите (изброени по-долу).

В цената на всяка една ски екскурзия са включени: Определения брой нощувки в избрания от Вас апартамент/хотел, ски карта за лифтовете в курорта, цялостна организация на пътуването, както и представител на агенцията на място.

Допълнително ще можете да включите транспорт с модерен туристически автобус, медицинска застраховка и др.

Повече информация за отделните ски екскурзии вижте по-долу.

Как да се възползвам от промокода?

Промо код: TravelSmart

С промо код TravelSmart вие ще получите допълнително намаление от 30 Евро от официалната цена за изброените по-долу ски ваканции с включени настаняване и ски карта.

Необходимо е само при попълване на резервационната форма в полетата „За екскурзията научих от“ и/или „Бележки“ да посочите TravelSmart.

По този начин промо кода ще бъде автоматично приложен и ще ползвате намаление от цената.
Промо кодът важи само за нови записвания. Ако вече сте регистрирани за някоя от екскурзиите няма да можете да приложите промо кода.

Предложения за ски почивки в Алпите:

Ето и списък с всички актуални предложения за Ски почивки в Европа с Rapsody Travel. Отидете на страницата на всяко предложение, за да получите детайлна информация и при желание да резервирате.

Les2Alpes – Френски Алпи – Март 2020 – Цени от 379 Евро (349 Евро с промо кода) на човек.

Serre Chevalier – Френски Алпи – Март 2020 – Цени от 349 Евро (319 Евро с промо код) на човек.

Важно: Не забравяйте при попълване на резервационната форма в полетата „За екскурзията научих от“ и/или „Бележки“ да посочите TravelSmart.

Препоръчително е преди да попълните бланката да се свържете с офисите на Rapsody Travel, за да получите актуална информация за наличните свободни места и да Ви бъде направена резервация. За целта е необходимо да позвъните на телефон: : 0876 50 40 87 или 0876 50 40 15 ( за София) 0876 50 40 84 ( За Пловдив)

Приятни ски екскурзии с Rapsody Travel

TravelSmart.bg

френски-и-австрийски-алпи


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.