Туристическа виза за Саудитска Арабия

Кралство Саудитска Арабия въвежда туристически визи от 24 Септември 2019 за гражданите на 51 държави, между които и България. 

Визата ще дава възможност за многократно влизане в страната и ще е с валидност 12 месеца. Периодът за посещение не може да надхвърля 90 дена на визита, както и 180 дни общо за периода на валидност на визата.

Визата може да се получи при пристигане, електронно или от представители на “Custodian of Two Holy Mosques”.

За да се сдобием с туристическа виза за Саудитска Арабия кандидатурата ни трябва да включва попълнена апликационна форма с прикачени необходими документи, паспорт с оставаща валидност минимум 6 месеца, медицинска застраховка сертифицирана за Саудитска Арабия, адрес в Саудитска Арабия и заплащане на таксата за издаване на виза.

Приятно пътуване до Саудитска Арабия.

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Травел Смарт

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement