Ръчния багаж с WizzAir

WizzAir излязоха с нова политика за ръчния багаж, според която от 01 Ноември 2018 можем да вземем със себе си на борда на самолета само един малък ръчен багаж. Само пътниците с Wizz Priority ще могат да внесат и голям ръчен багаж. Освен това вече ще има и нова категория регистриран (check-in) багаж с тегло 10 килограма.

Вижте тук как да се сдобиете с безплатно членство в Wizz Club и да получавате кредит за полети всеки път, когато плащате с карта.

Подобно на RyanAir, и при полетите с Wizz Air, само пътниците с Wizz Priority ще могат да вземат със себе си и по-голям ръчен багаж (55 x 40 x 23 см). Останалите пътници ще могат да пътуват само с малък ръчен багаж с размери 40 x 30 x 20 см.

Добрата новина в случая е, че вече на всички пътници ще им е гарантирано правото да вземат малкия си ръчен багаж със себе си на борда на самолета, без значение дали са си закупили Wizz Priority.

Другата новина е свързана с добавянето на нова категория регистриран (check-in) багаж. Тя ще е за багаж с тегло до 10 кг., а цената започва от 7 Евро за полет.
Вижте по-долу изображението с ясно прдставени новите правила за ръчния багаж на WizzAir.

Правилата ще влязат в сила за полети от 01 Ноември 2018.
Пътниците с резервации без приоритет направени преди 10 Октомври за полети след 01 Ноември, ще получат безплатен регистриран багаж до 10кг. А пътниците с резервации включващи регистриран багаж ще получат безплатно Wizz Priority.

Колко струва Wizz Priority:

  • 10,00 ​лв.​ – 20,00 ​лв.​, ако закупите услугата онлайн или чрез кол центъра на Wizz Air
  • 50,00 ​лв.​, ако я закупите на летището
  • не подлежи на възстановяване

За повече информация: WizzAir.com

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Новите правила за ръчния багаж с WizzAir

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.