Как да спечелим пари под формата на кредит резервирайки място за настаняване в Booking.com

Преди около 5 години Booking.com стартираха така наречената “genius” програма в отговор на засилващата се конкуренция от страна на Airbnb. В тази статия ще се опитаме кратко и ясно да опишем как точно работи тя и как можем да се възползваме от нея, за да си върнем част от средствата, които сме похарчили за резервации в Booking.com. 

Периодични Booking.com изпраща уникален промо код на всеки Genius потребител. Използвайки този промо код в определения времеви период, потребителят получава 10% от похарчената сума в кредит, който може да се ползчва при следваща резервация. Този кредит не може да надвишава 100 Евро. Тоест ако резерваицията ви е за над 1000 Евро, то максилания кредит, който бихте получили е 100 Евро.

Към Booking.com

За да можете да се възползвате от тази бонус програма на Booking.com, първо трябва да имате “genius” статус на профила си. Много от вас най-вероятно вече са “genius” (дори и без да сте го осъзнали), тъй като е необходимо да имате няколко направени резервации през профила си в миналото. (Официално от Booking.com посочват, че са необходими 5 завършени резервации, но сме виждали и че само при 2 такива също някои профили стават “genius”.)

Стандартни условия на бонус програмата на Booking

  • Минимална стойност на резервацията, за да се получи бонус – 100 Евро
  • Максимална стойност на бонуса – 100 Евро
  • Кодът може да се ползва само веднъж
  • Кодът трябва да се приложи преди резервацията и не може да се приложи след като тя вече е направена
  • Бонусът е под формата на Travel Credits в Booking.com Wallet
  • Бонусът (travel credits) пристига в портфейла около 2 седмици след завършването на настаняването
  • Валидността на бонуса (travel credits) е 1 година след получаването им.
Към Booking.com

Надяваме се. че с тази статия повече хора ще се възползват от системата с препоръки при резервации в Booking.com и ще си върнат поне част от парите похарчени за хотели, хостели, апартаменти и др.

Приятно пътуване!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.