Пътуване до Чернобил

Сериалът “Чернобил” вдъхнови доста от нас да посетим Чернобил. Добрата новина е, че имаме възможността да летим до Киев доста изгодно – 10 Евро в посока и 31 Евро за двупосочен самолетен билет. А пътуването до Чернобил от Киев можем да си го организираме на място на цени около 80-100 евро за целодневна екскурзия. 

Полети

RyanAir стартира тази пролет редовна линия между София и Киев. Самолетните билетите се продават на цени от 10 Евро в посока и 31 Евро за двупосочен билет.

Желаете да пътувате от Варна или Бургас? Вижте тази статия за полетите на SkyUp.

Дати:
Декември 2019 – Февруари 2020
Вижте възможните дати ТУК

Примерна резервация:
04 – 08 Декември 2019

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Киев!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.