Пътуване до Португалия

Организирайте си изгодно пътуване до Португалия сега, като запазите самолетните си билети от София до Лисабон за само 95 Евро!

Важно: Полетите ще бъдат преустановен в края на Октомври 2018 и ще започнат оперират отново от Април 2019.

Полети

Двупосочни самолетни билети от София до Лисабон с WizzAir за само 95 Евро.

Дати:
Септември 2018
Вижте всички възможни дати ТУК >>>

Маршрут:
София – Лисабон – София

Примерна резервация:

11 – 18 Септември 2018

Настаняване:

Добри предложения за настаняване в Португалската столица са Residencial Gerres*** и Lisbon Check-In***  и Yes Hostel Lisbon, ако желаете да отседнете в хостел.

Ако желаете все пак да отседнете в хотел или апартамент под наем, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Приятно пътуване до Португалия!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.