Промо код за Суперхостинг

Планирате да създадете личен блог, онлайн магазин или друг вид сайт и желаете да си закупите хостинг план? Възползвайте се от нашия промо код за Суперхостинг за допълнителни 10% над тяхната текуща промоция. Промо кодът е валиден за цялата 2020 година. 

СуперХостинг е най-популярната хостинг услуга на българския пазар. Плановете, които предлагат са на високо ниво, като включват всички актуални технологии за оптимизиране работата на сайта Ви.

Суперхостинг Промо код за 10%

Възползвайте се от допълнително намаление от 10% като ползвате промо код “TRAVELSMART” по време на покупката а хостинг плана Ви. Вижте по-долу повече информация и скрийншотове.

Планирате да създадете блог, онлайн магазин или друг тип сайт? Вижте статията ни “Как да си направим блог/сайт с 5 лесни стъпки” с подробна информация и насоки.

Какво ни харесва при SuperHosting:

  • Бърз и постоянен достъп до сайта

  • Денонощна поддръжка по email и телефон – получавате отговори за минути

  • Високо ниво на сигурност за сайта или сайтовете ни на хостинга

  • Пълен набор от технологии оптимизиращи скоростта на работа

  • Лесно управление на услугата чрез контролния панел

  • Отлично съотношение качество-цена на хостинг плановете

Хостинг плановете на СуперХостинг

Superhosting предлагат 3 плана за споделен хостинг, както и платформата Shopiko за електронни магазини.

При всеки един от плановете отстъпката с промо код TRAVELSMART е 10%.

  • Хостинг план СуперСтарт
  • Хостинг план СуперПро
  • Хостинг план СуперХостинг
  • Електронни магазини Shopiko

промо код за суперхостинг-хостинг-планове

Как да приложа промо кода за Суперхостинг?

След като изберем хостинг плана си в www.superhosting.bg, продължаваме с регистрацията на профила ни.

В примера, който показваме сме посочили, че искаме да закупим хостинг плана СуперПро. Стандартната му цена е 213 лв за 1 година, а с текущата промоция на Суперхостинг, цената е 141 лв за 1 година. С промо кода TRAVELSMART ще намалим цената с допълнителни 10% до 126.90 лв за 1 година.

При стъпка 5 “Преглед на поръчката” Натиснете върху надписа “Въведете промоционален код” и въведете TRAVELSMART (както е показано по-долу в скрийншота).

Натиснете бутона “Прилагане на кода”. Допълнителната отстъпка ще бъде мигновено приложена и крайната цена ще се коригира с още 10% намаление. (В примера по-долу от 141 лв на 126.90 лв)

Други предложения за хостинг услуги?

Ако все пак желаете да сравните Superhosting с другите компании в индустрията, разгледайте селекцията ни от препоръчани уеб хостинг услуги за 2020 г.

Заключение: Промо код за Суперхостинг

Ако сте решили да създадете уебсайт, чиято аудитория ще е главно в България или пък дори да е международна, Вие предпочитате поддръжката и клиентското обслужване да е на български, то Суперхостинг е най-добрият избор за Вас. Хостинг плановете са на ниски цени, а с промо кода ни ще получите и допълнителна отстъпка от 10%.

Ако вече сте се възползвали от промо кода или желаете да споделите опита си със СуперХостинг, молим Ви да ни напишете един коментар по-долу.

Благодарим Ви. 🙂

Успех в създаването на сайта Ви!

SuperHosting promo code by TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement