До Малдивите, Шри Ланка, Кaзахстан и Оман с Wizz Air

Най-новата база на Wizz Air в Абу Даби открива много възможности за пътешествениците от Европа да стигнат изгодно до по-далечни дестинации в Азия като Малдивите, Шри Ланка, Казахстан и Оман.

Полети до Абу Даби

Благодарение на полетите на Wizz Air между София и Абу Даби 2 пъти седмично (сряда и неделя) имаме възможността да направим прекачване там и да се качим на друг Wizz Air Полет до дестинации като Малдивите, Шри Ланка, Казахстан, Оман и Египет.

Самолетните билети трябва да си закупим поотделно, тъй като Wizz Air не предлагат билети включващи повече от един полет.

Започнете планирането на пътуването си с полетите си от София до Абу Даби. В момента цените на билетите започват от 80 Евро в посока.

Удобен календар можете да намерите ТУК.

След това изберете полетите си от Абу Даби до крайната Ви дестинация, например Малдивите. В момента можете да си зкаупите полети от Абу Даби до Малдивите от по 100 Евро в посока.

полети-до-малдивите

Тези както и последващите Ви полети до крайната дестинация можете да разгледате и резервирате на www.wizzair.com .

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Все още не ползвате Revolut?
Научете повече за тази изключително удобна и подходяща за пътуващите банкова услуга и се регистрирайте с бонус 20 лв.

Приятни полети!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.