Промоция на Laudamotion

Австрийският нискотарифен превозвач Laudamotion пуснаха промоция за 24 часа, благодарение на която можем да си зкаупим билети на цени от 5 Евро в посока. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно и с пормо код за до 15 Евро.

Както знаете Laudamotion стартира редовни полети между София и Виена, а от пролетта ще оперира и по линиите Виена – Варна и Виена – Бургас.

Промоцията е интересна и за дестинациите, до които бихме могли да стигнем изгодно с прекачване във Виена, каквито са например Осло, Бордо, Билунд, Палма де Майорка, Маракеш, Агадир, Фаро, Рига и Канарските острови.
Разгледайте всички възможности в сайта www.laudamotion.com

Примерна резервация: 

Виена – Бордо – Виена за 10 Евро

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

Приятни полети с текущата промоция на Laudamotion

ТравелСмарт


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.