Промоция на Flixbus

  • FlixBus възстановява дейността си в България с връзки до Румъния, Хърватска, Словения, Австрия и Германия
  • Първите потегляния стартират на 3-ти юни и вече могат да бъдат резервирани
  • Освен в България, FlixBus възстанови дейността си и в други европейски държави

След като в последните седмици беше обявен рестарта на дейността в няколко европейски държави, FlixBus се завръща и на Българския пазар. От 3-ти юни, пътниците от Пловдив и София отново ще могат да пътуват със зелените автобуси до Румъния, Хърватска, Словения, Австрия и Германия. След поредица от нови облекчения на мерките за пътуване и благодарение на подобряването на епидемичната обстановка нуждата от мобилност се увеличава. Започвайки от 3-ти юни, зелените автобуси ще възобновят дейност с първата си международна линия до съседката Румъния. Пътниците ще имат възможността да пътуват четири пъти седмично от София до Букурещ и веднъж до Арад. FlixBus ще възстанови и курсовете си от българското Черноморие -от Варна до Букурещ.

От 4-ти юни зелените автобуси ще предлагат достъпна, безопасна и устойчива алтернатива за пътуване и от Пловдив до Мюнхен. Дестинации като Загреб, Любляна, Филах, Залцбург и Мюнхен отново ще бъдат достъпни без прекачване с начални точки София или Пловдив. Тъй като FlixBus отново стартира линиите от мрежата си във все повече европейски държави, пътниците ще имат възможността да пътуват и до други дестинации чрез прекачване. Всички достъпни дестинации са в продажба и вече могат да бъдат резервирани на сайта на FlixBus и през мобилната им апликация.

„Благодарение на гъвкавия ни бизнес модел успяваме да предложим връзки в съответствие с търсенето, а в зависимост от ситуацията мрежата ни ще бъде постепенно обогатена. Имайки предвид, че епидемиологичната обстановка вече се подобрява, което съвпада и с наближаването на летния сезон, вече се наблюдава нужда от увеличаване на възможностите за пътуване до дадени европейски градове,“ сподели Снежина Колева, Старши мениджър бизнес развитие за България.

Към FlixBus

Мерки за безопасност и хигиена са налични за едно безопасно пътуване

За да продължи безопасно дейността си, FlixBus съвместно с експерти внедряват нова концепция за хигиена и безопасност, за да се адаптират към настоящата ситуация. Сред мерките за безопасност приложени от FlixBus са внимателното почистване и дезинфекция на превозните средства след всяко пътуване, както и на някои от по-големите автобусни спирки, качване.

само от задната врата, безконтактно чекиране и наличие на дезинфектант по време на цялото пътуване. Носенето на маска или друг способ за покриване на носа и устата е задължително от момента на качване, по време на пътуването и при слизане от превозното средство. При покупка на билет онлайн, пътниците на FlixBus получават най-важната информация относно безопасността заедно с потвърждението на резервацията си. FlixBus продължава да следва препоръките на здравните органи.

„Екипът ни разработи хигиенна концепция, която ще позволи на пътниците да пътуват безопасно по нашите международни линии дори и в настоящата ситуация. Насърчаваме клиентите си да изпълнят и своята част, следвайки предпазните мерките, препоръките на екипа ни и най-важното да пътуват само ако нямат симптоми. Благодарение на политиката ни за анулиране, пътуванията могат да бъдат променяни лесно и гъвкаво,“ добави Снежина Колева, Старши мениджър бизнес развитие за България.

Пътниците се насърчават наистина да взимат под внимание сигурността си, когато купуват билети и при възможност да ги закупуват онлайн чрез приложението на FlixBus или през техния сайт.

Към FlixBus

FlixBus възстановява дейността си и в други европейски държави

Освен в България, FlixBus възстановява дейността си и в други държави като Германия, Австрия, Португалия, Полша, Чехия, Франция и Обединеното кралство. Пътниците, които искат да пътуват по международните линии, трябва да се информират предварително относно изискванията на държавата, до която пътуват.

Ето и статията ни, с която можете да разберете до къдем можем да пътуваме с Flixbus от България.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement