Qatar Airways току-що пуснаха промоция на полети до Тайланд, Япония, Кения, Малайзия, Дубай, Оман и Шараджа! За да се възползвате, трябва да направите резервация до четвъртък. 

Промоция на полети:

Някои от цените включват двупосочни полети до Кения за €545, Куала Лупур €559, Тайланд €539 и Осака €575. Специални цени има и за Бизнес класа. Вижте повече на официалния сайт на Qatar Airways.

! Полетите можете да резервирате още по-евтино чрез сайтовете Momondo и CheapFlights

Пътуването трябва да започне в периода: 19 Юни – 14 Август

КЪМ ПОЛЕТИТЕ

Настаняване:

Изгодни предложения за настаняване можете да намерите чрез HotelsCombinedAgodaBooking.comHotels.com или Venere, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor.

Untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приятно пътуване с тази интересна промоция на полети до различни дестинации!

TravelSmart.bg

 

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement