Промоции на хотели

Ако възнамерявате скоро да пътувате и все още нямате направена хотелска резервация, възползвайте се от лятната промоция на Hotels.com. Намаленията на някои хотели стигат до 40%

Период за резервация: 28 Юли – 24 Август
Период за престой : 28 Юли – 02 Октомври

КЪМ ПРОМОЦИИТЕ

Hotels.com е един от най-популярните сайтове за резервация на хотели в цял свят. Без значение от Вашия бюджет и избраната от Вас дестинация, там можете да намерите широк избор от хотели.

Разгледайте и оценките и ревютата дадени от минали гости на хотелите в TripAdvisor. Там също можете да намерите и информация за забележителности, както и да направите резервация на полет или хотел.

unnamed (2)

 

 

 

 

 

 

 

Приятен престой с тези промоции на хотели!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement