Попадате на интересни предложения във Facebook страницата или в сайта ни, но те вече са изтекли?

Научете как да виждате първи публикациите ни във Facebook без това да Ви дразни.

Публикациите на страниците във Facebook стигат до малка част от потребителите, които са харесали дадената страница. Така и нашите предложения във Facebook, които публикуваме на страницата на TravelSmart.bg стигат само до някои от Вас в “Новинарския поток” (“News Feed”). За радост има начин, по който Facebook да ни показва съдържанието от истински интересните за нас страници първо в “Новинарския поток” (“News Feed”).

По-долу сме описали как можете с 3 лесни стъпки да си нагласите публикациите от TravelSmart.bg да излизат сред първите в “Новинарския поток” (“News Feed”). Всяка една стъпка е описана на български и английски език, в зависимост от това как е настроен Facebook профилът Ви.

Първо сме описали настройките за Мобилни устройства, а по-долу и за Настолни компютри и Лаптопи.

Мобилни устройства:

Стъпка 1:

Влезте във Facebook страницата ни и натиснете върху бутона “Последвано”/”Following”, след което ще Ви се отвори нов прозорец.

Български и Английски:

Стъпка 2:

Натиснете върху бутона “Вижте първо”/”See First”.

Български и Английски:

Стъпка 3:

Крайният резултат трябва да е следния.

Български и Английски:

Настолни компютри / Лаптопи:

Стъпка 1:

Влезте във Facebook страницата ни и предвижете мишката върху бутона “Последвано”/”Following”, след което ще Ви се отвори меню с няколко опции.

Български:

Английски:

Стъпка 2:

Кликнете върху полето “Вижте преди всички”/”See First”.

Български:
стъпка-2

Английски:

Стъпка 3:

Крайният резултат трябва да е следния.

Български:

Английски:

Надяваме се, че не Ви е било трудно да си нагласите Facebook профила, така че да виждате по-лесно нашите публикации и да не изпускате интересните ни предложения във Facebook.

Ако все пак имате нужда от помощ, изпратете ни съобщение във Facebook или ни изпратете запитване.

Благодарим Ви.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.