Правостоящи места в полетите

От известно време авиокомпанията загатваше за тази иновация и въпреки че повечето гледахме с насмешка на това, ето че тя ще се случи по-рано от колкото си мислехме. 

От 01 Януари 2020 всички самолети на RyanAir ще бъдат оборудвани единствено с правостоящи места. По този начин капацитетът на самолетите ще се увеличи с около 75% и ще стигне до 350 пътника.

От компанията заявяват твърдо, че това въведение ще е има много положителен ефект върху цялостното преживяване на пътниците.

  1. По-сгъстения пътнически салон и по-интимната среда ще допринесе за повече социализиране. Според прогнозите около 50,000 двойки ще сключат брак през 2021 г. благодарение на тази иновация.
  2. Ще бъдем и по-близо до близките ни, с които седим на 15 реда разстояние, тъй като не сме си закупили екстрата седалки една до друга. Сега вече това разстояние ще бъде около 6-7 метра, тоест ще можем да си говорим на малко по-висок глас.
  3.  Комфортът по време на пътуване ще бъде силно завишен. Това потвърдиха и първите щастливци тествали новите седалки. (Вижте снимката по-долу)

Честит Първи Април!

Това, разбира се, е шега и се надяваме никога да не се стигне до нея, колкото и да желаем да пътуваме по-евтино.

Усмихната вечер!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement