Права при пътуване в Европа

Вижте какви са Вашите права при пътуване в Европа с този кратък, но поучителен клип изготвен от Европейския Парламент.

В кои случаи имаме право на компенсация и в какъв размер може да бъде тя? Освен парична каква друга може да е компенсацията? Отговори на тези въпроси можете да намерите в клипа и линка по-долу.

Подробна иформация включваща всички закони, права и контакти за отправяне на жалби при отказ от авиокомпании, можете да намерите директно на официалата страница на Европейската Комисия.

Нашият съвет е когато изпращате жалба до авиокомпания, да проверите точно какви са правата Ви в случая, да поискате компенсация в точния вид и размер и да посочите конкретната директива и/или регулация. По този начин авиокомпанията ще разбере, че сте наясно с правата си и по-трудно ще Ви откаже.

Успех!


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.