Почивка на остров Света Анастасия

Били ли сте на почивка на остров в България? Звучи интересно и различно, нали? По-долу сме описали предложение за почивка на остров Света Анастасия с вкл. транспорт с корабче, нощувка със закуска и посещение на интерактивен музей.

Остров Света Анастасия е изпълнен с мистерия. Легендите разказват за пирати, които са нападали острова търсейки заровено там златно съкровище. Някои твърдят, че дори и викингите са акостирали на Св. Анастасия в далечното минало. Днес острова е една приятна и интересна дестинация и начин да се откъснеш от по-забързания живот в морските курорти.

Какво включва предложението?

  • Транспорт с корабче от и до о-в Св. Анастасия
  • Нощувка с вкл. закуска
  • Посещение на интерактивен музей

Цена: 50 лв на човек

Към Почивка на о-в Св. Анастасия

Желаете да комбинирате посещението на о-в Анастасия с други места на брега на Черно море?

Разгледайте селектираните предложения за почивка на море в България.

Алтернативни начини за резервация на хотел на българското Черноморие

Други начини да си организирате почивка на море в България е като си резервирате хотел или апартамент чрез платформите TripAdvisorAirBnb и Booking.com.

Евтини полети между София и Бургас

Разгледайте и възможността да летите до Бургас от София с директен полет.

Приятна екскурзия до остров Света Анастасия!

TravelSmart

Източник на изображение: Go to Burgas

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement