Почивка в Ница

Организирайте си самостоятелно почивка в Ница за 4 дни за 125 Евро с включени самолетни билети и 4 нощувки в много добър хотел 3 звезди.

Полети

Запазете полетите си от София до Ница с WizzAir. Цената на двупосочния билет към момента е 48 Евро.

Дати:
Ноември 2018
Вижте възможните дати ТУК >>>

Маршрут:
София – Ница – София

Примерна резервация:

05 – 09 Ноември 2018

Настаняване

За настаняването Ви в Ница сме избрали Hotel Campanile Nice Centre Acropolis*** – 3-везден хотел с ocenka 7.6, много добрa локация и отлично съотношение качество – цена. Престоят от 4 нощувки в двойна стая струва 153 Евро или 77 Евро на човек.

Други добри предложения са  Hotel Du Midi Nice***, Hotel Villa Les Cygnes*** и Hotel Campanile Nice Centre Acropolis***.

ОБОБЩЕНИЕ:
Полети: 48 Евро на човек
Хотел: за 4 нощувки: 77 Евро на човек (153 Евро/2)
Общо: 125 Евро

Ако решите да проверите други варианти за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви:

  • HotelsCombined – Търсачка за хотели, която сравнявт цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятна почивка в Ница!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.